HPK taruh disini
Carrot Cake with Caramel Buttercream by ,
Cake Recipes
2018-12-17
This carrot cake recipe is so moist and tender. It's made with vegetable oil instead of butter. It's spiced up with some cinnamon and nutmeg too. The frosting is a swiss meringue buttercream with a caramel sauce added to it. Plus, sandwiched between each cake layer is even more caramel!
Prep Time: 45 minutes
Cook time: 55 minutes
Total time: 100 minutes
Servings: 8 Servings
• 1 1/4 cûps vëgëtàblë òïl
• 1 cûp grànûlàtëd sûgàr
• 1 cûp bròwn sûgàr
• 1 tsp. cïnnàmòn
• 1/4 tsp. gròûnd nûtmëg
• 4 ëggs
• 2 tsp. vànïllà
• 2 1/2 cûps àll-pûrpòsë flòûr
• 2 tsp. bàkïng sòdà
• 1 tsp. bàkïng pòwdër
• 1/2 tsp. sàlt
• 3 cûps gràtëd càrròts
1. Prëhëàt òvën tò 350 dëgrëës. Sprày nònstïck còòkïng sprày òn thrëë 8-ïnch ròûnd càkë pàns. Dûst wïth flòûr.
2. In à làrgë mïxïng bòwl, àdd ïn thë grànûlàtëd ànd bròwn sûgàr, cïnnàmòn, ànd nûtmëg. Mïx ûntïl còmbïnëd.
3. Add ïn thë òïl. Cànòlà òïl wòûld àlsò wòrk. Mïx òn mëdïûm ûntïl còmbïnëd.
4. Add ïn thë vànïllà ànd thë ëggs. Mïx òn mëdïûm ûntïl thë ëggs àrë ïncòrpòràtëd.
5. In à sëpàràtë bòwl, sïft tògëthër thë flòûr, bàkïng sòdà, bàkïng pòwdër, ànd sàlt.
6. Pòûr thë dry ïngrëdïënts ïntò thë wët mïxtûrë. Mïx òn lòw ûntïl thë flòûr ïs àlmòst còmplëtëly ïncòrpòràtëd. Tûrn ûp tò mëdïûm ànd mïx fòr ànòthër 30 sëcònds.
Read More this full recipes at Carrot Cake with Caramel Buttercream
This carrot cake recipe is so moist and tender. It's made with vegetable oil instead of butter. It's spiced up with some cinnamon and nutmeg too. The frosting is a swiss meringue buttercream with a caramel sauce added to it. Plus, sandwiched between each cake layer is even more caramel!
Prep Time: 45 minutes
Cook time: 55 minutes
Total time: 100 minutes
Servings: 8 Servings
INGREDIENTS:
• 1 1/4 cûps vëgëtàblë òïl
• 1 cûp grànûlàtëd sûgàr
• 1 cûp bròwn sûgàr
• 1 tsp. cïnnàmòn
• 1/4 tsp. gròûnd nûtmëg
• 4 ëggs
• 2 tsp. vànïllà
• 2 1/2 cûps àll-pûrpòsë flòûr
• 2 tsp. bàkïng sòdà
• 1 tsp. bàkïng pòwdër
• 1/2 tsp. sàlt
• 3 cûps gràtëd càrròts
INSTRUCTIONS:
1. Prëhëàt òvën tò 350 dëgrëës. Sprày nònstïck còòkïng sprày òn thrëë 8-ïnch ròûnd càkë pàns. Dûst wïth flòûr.
2. In à làrgë mïxïng bòwl, àdd ïn thë grànûlàtëd ànd bròwn sûgàr, cïnnàmòn, ànd nûtmëg. Mïx ûntïl còmbïnëd.
3. Add ïn thë òïl. Cànòlà òïl wòûld àlsò wòrk. Mïx òn mëdïûm ûntïl còmbïnëd.
4. Add ïn thë vànïllà ànd thë ëggs. Mïx òn mëdïûm ûntïl thë ëggs àrë ïncòrpòràtëd.
5. In à sëpàràtë bòwl, sïft tògëthër thë flòûr, bàkïng sòdà, bàkïng pòwdër, ànd sàlt.
6. Pòûr thë dry ïngrëdïënts ïntò thë wët mïxtûrë. Mïx òn lòw ûntïl thë flòûr ïs àlmòst còmplëtëly ïncòrpòràtëd. Tûrn ûp tò mëdïûm ànd mïx fòr ànòthër 30 sëcònds.
Read More this full recipes at Carrot Cake with Caramel Buttercream
817 Comment
Rated 4/266 based on 266 Customer Reviews