HPK taruh disini
VEGAN CARAMEL CHEESECAKE by ,
Vegan Recipes
2017-1-27
This gluten-free, dairy-free, vegan cheesecake recipe is drizzled with the most amazing salted caramel sauce. It’s a vegan cheesecake simply made from cashews that have soaked overnight and it’s unbelievably creamy and decadent.
Prep Time: 60 minutes
Cook time: 60 minutes
Total time: 120 minutes
Servings: 3 Servings
• crûst
• 1 cûp ràw àlmònds
• 1 cûp shrëddëd còcònût
• 10 Mëdjòòl dàtës
• 1/2 tbsp còcònût òïl, lïqûïfïëd
• chëësëcàkë
• 4 cûps ràw càshëws, sòàkëd òvërnïght, dràïnëd ànd rïnsëd
• 1 cûp wàtër
• 3/4 cûp màplë syrûp òr hònëy
• 2/3 cûp còcònût òïl, lïqûïfïëd
• 1/2 cûp lëmòn jûïcë
• 2 vànïllà bëàns, scràpëd
• tòppïng
• 1 rëcïpë Sàltëd Càràmël Sàûcë
1. Màkë thë càràmël sàûcë ëïthër thë nïght bëfòrë òr à fëw hòûrs bëfòrë thë chëësëcàkë, sò thàt ït hàs tïmë tò còòl.
2. Lïnë à 9″ sprïngfòrm pàn wïth pàrchmënt pàpër ànd sët àsïdë.
3. Plàcë àll crûst ïngrëdïënts ïntò à fòòd pròcëssòr ànd pròcëss ûntïl ït’s thë tëxtûrë òf còàrsë sànd.
4. Pòûr thë crûst mïxtûrë ïntò thë sprïngfòrm pàn ànd ûsë yòûr fïngërs tò flàttën ït. Yòû càn àlsò ûsë pàrchmënt pàpër tò hëlp flàttën ïf yòûr fïngërs gët stïcky.
5. Tò màkë thë chëësëcàkë fïllïng, àdd àll ïngrëdïënts tò à hïgh-pòwërëd blëndër. Blënd òn hïgh fòr twò tò thrëë mïnûtës òr ûntïl crëàmy.
6. Pòûr thë chëësëcàkë òntò thë crûst ànd gëntly tàp tò flàttën ànd rëmòvë àny àïr bûbblës. Frëëzë thë chëësëcàkë fòr àt lëàst 5 hòûrs bëfòrë sërvïng.
7. Whën yòû’rë rëàdy tò ëàt thë chëësëcàkë, tàkë ït òût òf thë frëëzër àt lëàst 30 mïnûtës bëfòrë sërvïng tò thàw. Drïzzlë thë sàltëd càràmël sàûcë òn tòp ànd ûsë àn òffsët spàtûlà tò còmplëtëly còvër thë tòp ànd pûsh à lïttlë bït òvër thë ëdgës. Yòû’ll ònly nëëd àbòût 1/2 tò 3/4 òf thë sàltëd càràmël sàûcë, sò sàvë thë rëst fòr à fûtûrë ïndûlgëncë.
Read More this full recipes at VEGAN CARAMEL CHEESECAKE
This gluten-free, dairy-free, vegan cheesecake recipe is drizzled with the most amazing salted caramel sauce. It’s a vegan cheesecake simply made from cashews that have soaked overnight and it’s unbelievably creamy and decadent.
Prep Time: 60 minutes
Cook time: 60 minutes
Total time: 120 minutes
Servings: 3 Servings
INGREDIENTS:
• crûst
• 1 cûp ràw àlmònds
• 1 cûp shrëddëd còcònût
• 10 Mëdjòòl dàtës
• 1/2 tbsp còcònût òïl, lïqûïfïëd
• chëësëcàkë
• 4 cûps ràw càshëws, sòàkëd òvërnïght, dràïnëd ànd rïnsëd
• 1 cûp wàtër
• 3/4 cûp màplë syrûp òr hònëy
• 2/3 cûp còcònût òïl, lïqûïfïëd
• 1/2 cûp lëmòn jûïcë
• 2 vànïllà bëàns, scràpëd
• tòppïng
• 1 rëcïpë Sàltëd Càràmël Sàûcë
INSTRUCTIONS:
1. Màkë thë càràmël sàûcë ëïthër thë nïght bëfòrë òr à fëw hòûrs bëfòrë thë chëësëcàkë, sò thàt ït hàs tïmë tò còòl.
2. Lïnë à 9″ sprïngfòrm pàn wïth pàrchmënt pàpër ànd sët àsïdë.
3. Plàcë àll crûst ïngrëdïënts ïntò à fòòd pròcëssòr ànd pròcëss ûntïl ït’s thë tëxtûrë òf còàrsë sànd.
4. Pòûr thë crûst mïxtûrë ïntò thë sprïngfòrm pàn ànd ûsë yòûr fïngërs tò flàttën ït. Yòû càn àlsò ûsë pàrchmënt pàpër tò hëlp flàttën ïf yòûr fïngërs gët stïcky.
5. Tò màkë thë chëësëcàkë fïllïng, àdd àll ïngrëdïënts tò à hïgh-pòwërëd blëndër. Blënd òn hïgh fòr twò tò thrëë mïnûtës òr ûntïl crëàmy.
6. Pòûr thë chëësëcàkë òntò thë crûst ànd gëntly tàp tò flàttën ànd rëmòvë àny àïr bûbblës. Frëëzë thë chëësëcàkë fòr àt lëàst 5 hòûrs bëfòrë sërvïng.
7. Whën yòû’rë rëàdy tò ëàt thë chëësëcàkë, tàkë ït òût òf thë frëëzër àt lëàst 30 mïnûtës bëfòrë sërvïng tò thàw. Drïzzlë thë sàltëd càràmël sàûcë òn tòp ànd ûsë àn òffsët spàtûlà tò còmplëtëly còvër thë tòp ànd pûsh à lïttlë bït òvër thë ëdgës. Yòû’ll ònly nëëd àbòût 1/2 tò 3/4 òf thë sàltëd càràmël sàûcë, sò sàvë thë rëst fòr à fûtûrë ïndûlgëncë.
Read More this full recipes at VEGAN CARAMEL CHEESECAKE
611 Comment
Rated 4/198 based on 198 Customer Reviews