HPK taruh disini
SKILLET SALISBURY STEAK RECIPE by ,
Steak Recipes
2018-3-29
Made with tender, juicy beef patties smothered in a homemade onion and mushroom gravy sauce, Salisbury Steak is a classic comfort meal loved by all ages.
Prep Time: 10 minutes
Cook time: 30 minutes
Total time: 40 minutes
Servings: 8 Servings
• 2 pòûnds gròûnd bëëf
• 1/2 cûp brëàdcrûmbs
• 2 làrgë ëggs
• 1 tbsp Wòrcëstërshïrë sàûcë
• 1 tbsp ònïòn pòwdër
• 1 tsp gàrlïc pòwdër
• 1 tsp sàlt
• 1 tsp mûstàrd pòwdër
• 1 tsp frësh gròûnd blàck pëppër
• 2 tbsp òïl, fòr fryïng
1. In à làrgë mïxïng bòwl còmbïnë thë gròûnd bëëf, brëàdcrûmbs, ëggs, Wòrcëstërshïrë sàûcë, ònïòn pòwdër, gàrlïc pòwdër, sàlt, mûstàrd pòwdër, ànd blàck pëppër. Mïx wëll tò còmbïnë ànd shàpë ïntò 6-8 ëqûàl sïzëd òvàl-shàpëd pàttïës.
2. Hëàt à làrgë skïllët òvër mëdïûm-hïgh hëàt. Add thë òïl ànd swïrl tò còàt thë ëntïrë sûrfàcë òf thë skïllët. Add thë pàttïës (yòû mày nòt bë àblë tò còòk àll thë pàttïës àt ònë tïmë- wòrk ïn bàtchës às nëëdëd) ànd còòk ûntïl bròwnëd ànd sïdës àrë crïspy. Flïp thë pàttïës ànd còòk òn thë òthër sïdë (àppròxïmàtëly 1-2 mïnûtës ëàch sïdë).
3. Rëmòvë fròm thë skïllët ànd sët àsïdë tò à clëàn plàtë. Rëpëàt wïth àny àddïtïònàl pàttïës às nëëdëd.
4. As sòòn às thë Sàlïsbûry stëàk pàttïës hàvë fïnïshëd bròwnïng, rëtûrn thë skïllët tò mëdïûm hëàt. Mëlt 1 tàblëspòòn òf bûttër ànd àdd thë ònïòns. Còòk thë ònïòns, stïrrïng frëqûëntly, ûntïl thëy àrë sòft ànd gòldën.
5. Stïr ïn thë mûshròòms ànd còòk fòr àn àddïtïònàl 4-5 mïnûtës, stïrrïng òftën. Add thë gàrlïc ànd còòk fòr 1 mïnûtë mòrë.
6. Stïr ïn thë rëmàïnïng 2 tàblëspòòns òf bûttër ànd sprïnklë thë ònïòns ànd mûshròòms wïth thë àll-pûrpòsë flòûr. Stïr còntïnûòûsly tò rëmòvë àny lûmps.
Read More this full recipes at SKILLET SALISBURY STEAK RECIPE
Made with tender, juicy beef patties smothered in a homemade onion and mushroom gravy sauce, Salisbury Steak is a classic comfort meal loved by all ages.
Prep Time: 10 minutes
Cook time: 30 minutes
Total time: 40 minutes
Servings: 8 Servings
INGREDIENTS:
• 2 pòûnds gròûnd bëëf
• 1/2 cûp brëàdcrûmbs
• 2 làrgë ëggs
• 1 tbsp Wòrcëstërshïrë sàûcë
• 1 tbsp ònïòn pòwdër
• 1 tsp gàrlïc pòwdër
• 1 tsp sàlt
• 1 tsp mûstàrd pòwdër
• 1 tsp frësh gròûnd blàck pëppër
• 2 tbsp òïl, fòr fryïng
INSTRUCTIONS:
1. In à làrgë mïxïng bòwl còmbïnë thë gròûnd bëëf, brëàdcrûmbs, ëggs, Wòrcëstërshïrë sàûcë, ònïòn pòwdër, gàrlïc pòwdër, sàlt, mûstàrd pòwdër, ànd blàck pëppër. Mïx wëll tò còmbïnë ànd shàpë ïntò 6-8 ëqûàl sïzëd òvàl-shàpëd pàttïës.
2. Hëàt à làrgë skïllët òvër mëdïûm-hïgh hëàt. Add thë òïl ànd swïrl tò còàt thë ëntïrë sûrfàcë òf thë skïllët. Add thë pàttïës (yòû mày nòt bë àblë tò còòk àll thë pàttïës àt ònë tïmë- wòrk ïn bàtchës às nëëdëd) ànd còòk ûntïl bròwnëd ànd sïdës àrë crïspy. Flïp thë pàttïës ànd còòk òn thë òthër sïdë (àppròxïmàtëly 1-2 mïnûtës ëàch sïdë).
3. Rëmòvë fròm thë skïllët ànd sët àsïdë tò à clëàn plàtë. Rëpëàt wïth àny àddïtïònàl pàttïës às nëëdëd.
4. As sòòn às thë Sàlïsbûry stëàk pàttïës hàvë fïnïshëd bròwnïng, rëtûrn thë skïllët tò mëdïûm hëàt. Mëlt 1 tàblëspòòn òf bûttër ànd àdd thë ònïòns. Còòk thë ònïòns, stïrrïng frëqûëntly, ûntïl thëy àrë sòft ànd gòldën.
5. Stïr ïn thë mûshròòms ànd còòk fòr àn àddïtïònàl 4-5 mïnûtës, stïrrïng òftën. Add thë gàrlïc ànd còòk fòr 1 mïnûtë mòrë.
6. Stïr ïn thë rëmàïnïng 2 tàblëspòòns òf bûttër ànd sprïnklë thë ònïòns ànd mûshròòms wïth thë àll-pûrpòsë flòûr. Stïr còntïnûòûsly tò rëmòvë àny lûmps.
Read More this full recipes at SKILLET SALISBURY STEAK RECIPE
638 Comment
Rated 5/220 based on 220 Customer Reviews