HPK taruh disini
Creamy Chicken and Dumpling Soup by ,
Soup Recipes
2017-6-20
This super silky milk based soup will have your family smiling ear to ear on cold winter days. Great for thermoses and leftovers!
Prep Time: 15 minutes
Cook time: 35 minutes
Total time: 50 minutes
Servings: 6 Servings
• 2 chïckën brëàsts
• 1 làrgë ònïòn
• 1 cûp càrròts
• 2-3 stàlks cëlëry
• 1 stïck sàltëd bûttër
• 1/2 cûp flòûr I ûsëd whòlë whëàt whïtë flòûr
• 4 cûps mïlk I ûsëd whòlë mïlk
• 2 cûps chïckënstòck hòmëmàdë òr òrgànïc
• 1/2 tsp pïnk hïmàlàyàn òr kòshër sàlt
• frëshly cràckëd blàck pëppër tò tàstë
• 1/2 cûp kàlë fïnëly chòppëd
• 1 cûp flòûr fòr dûmplïngs, I ûsëd whòlë whëàt whïtë flòûr
• 2 tsp bàkïng pòwdër fòr dûmplïngs
• 1 tsp pûrë màplë syrûp fòr dûmplïngs
• 1/2 tsp kòshër òr pïnk hïmàlyàn sàlt fòr dûmplïngs
• 1 Tbsp còld bûttër fòr dûmplïngs
• 1/2 cûp mïlk fòr dûmplïngs
• 1/8 tsp gàrlïc pòwdër fòr dûmplïngs
• 1/8 tsp pàprïkà fòr dûmplïngs
1. Fòr thë sòûp: Dïcë càrròts, ònïòn, cëlëry. Cût chïckën brëàsts ïntò smàll bïts ànd tòss thëm ïn 1/4 cûp flòûr. Pût càrròts, ònïòn, cëlëry, ànd chïckën ïntò làrgë pòt wïth bûttër, ànd còòk òvër mëdïûm hëàt ûntïl chïckën ïs còòkëd thròûgh ànd vëggïës àrë tëndër. Add thë àddïtïònàl 1/4 cûp flòûr, stïr ïntò à pàstë. Slòwly àdd mïlk 2 cûps àt à tïmë, stïrrïng còntïnûòûsly ànd àllòwïng tò thïckën. Fïnàlly àdd chïckën stòck, ànd brïng tò à sïmmërïng bòïl.
2. Fòr thë dûmplïngs: Mïx flòûr, bàkïng pòwdër, sàlt, ànd spïcës tògëthër. Cût ïn tàblëspòòn òf bûttër ûntïl mïxtûrë ïs còûrsë. Add mïlk ànd syrûp ûntïl mïxtûrë còmës tògëthër ànd ïs àblë tò bë ròllëd ïntò bàlls. Yòû mày nëëd àn àddïtïònàl 1-2 Tbsp òf mïlk. Ròll dûmplïngs ïntò bàlls, dròppïng ïntò bòïlïng sòûp às yòû ròll. Rëdûcë hëàt ànd còvër fòr àbòût 15 mïnûtës.
Read More this full recipes at Creamy Chicken and Dumpling Soup
This super silky milk based soup will have your family smiling ear to ear on cold winter days. Great for thermoses and leftovers!
Prep Time: 15 minutes
Cook time: 35 minutes
Total time: 50 minutes
Servings: 6 Servings
INGREDIENTS:
• 2 chïckën brëàsts
• 1 làrgë ònïòn
• 1 cûp càrròts
• 2-3 stàlks cëlëry
• 1 stïck sàltëd bûttër
• 1/2 cûp flòûr I ûsëd whòlë whëàt whïtë flòûr
• 4 cûps mïlk I ûsëd whòlë mïlk
• 2 cûps chïckënstòck hòmëmàdë òr òrgànïc
• 1/2 tsp pïnk hïmàlàyàn òr kòshër sàlt
• frëshly cràckëd blàck pëppër tò tàstë
• 1/2 cûp kàlë fïnëly chòppëd
• 1 cûp flòûr fòr dûmplïngs, I ûsëd whòlë whëàt whïtë flòûr
• 2 tsp bàkïng pòwdër fòr dûmplïngs
• 1 tsp pûrë màplë syrûp fòr dûmplïngs
• 1/2 tsp kòshër òr pïnk hïmàlyàn sàlt fòr dûmplïngs
• 1 Tbsp còld bûttër fòr dûmplïngs
• 1/2 cûp mïlk fòr dûmplïngs
• 1/8 tsp gàrlïc pòwdër fòr dûmplïngs
• 1/8 tsp pàprïkà fòr dûmplïngs
INSTRUCTIONS:
1. Fòr thë sòûp: Dïcë càrròts, ònïòn, cëlëry. Cût chïckën brëàsts ïntò smàll bïts ànd tòss thëm ïn 1/4 cûp flòûr. Pût càrròts, ònïòn, cëlëry, ànd chïckën ïntò làrgë pòt wïth bûttër, ànd còòk òvër mëdïûm hëàt ûntïl chïckën ïs còòkëd thròûgh ànd vëggïës àrë tëndër. Add thë àddïtïònàl 1/4 cûp flòûr, stïr ïntò à pàstë. Slòwly àdd mïlk 2 cûps àt à tïmë, stïrrïng còntïnûòûsly ànd àllòwïng tò thïckën. Fïnàlly àdd chïckën stòck, ànd brïng tò à sïmmërïng bòïl.
2. Fòr thë dûmplïngs: Mïx flòûr, bàkïng pòwdër, sàlt, ànd spïcës tògëthër. Cût ïn tàblëspòòn òf bûttër ûntïl mïxtûrë ïs còûrsë. Add mïlk ànd syrûp ûntïl mïxtûrë còmës tògëthër ànd ïs àblë tò bë ròllëd ïntò bàlls. Yòû mày nëëd àn àddïtïònàl 1-2 Tbsp òf mïlk. Ròll dûmplïngs ïntò bàlls, dròppïng ïntò bòïlïng sòûp às yòû ròll. Rëdûcë hëàt ànd còvër fòr àbòût 15 mïnûtës.
Read More this full recipes at Creamy Chicken and Dumpling Soup
565 Comment
Rated 3/127 based on 127 Customer Reviews