HPK taruh disini
CRISPY SLOW COOKER CARNITAS by ,
Slow Cooker Recipes
2018-3-9
A flavorful and easy way to make tender, juicy, and crispy carnitas using your slow cooker!
Prep Time: 10 minutes
Cook time: 360 minutes
Total time: 370 minutes
Servings: 8 Servings
• 1 (4-5 pòûnd) lëàn bònëlëss pòrk ròàst, ëxcëss fàt trïmmëd, cût ïntò 3-ïnch chûnks
• 1 cûp bëër (òr chïckën stòck)
• 1 mëdïûm whïtë ònïòn, dïcëd
• 4 clòvës gàrlïc, pëëlëd ànd mïncëd
• 1 tàblëspòòn chïpòtlë pòwdër (òr 1 chïpòtlë ïn àdòbò sàûcë, mïncëd)
• 2 tëàspòòns cûmïn
• 1 tëàspòòn blàck pëppër
• 1 tëàspòòn chïlï pòwdër
• 1 1/2 tëàspòòns sàlt
1. Add àll ïngrëdïënts tò à làrgë slòw còòkër, ànd gïvë thë mïxtûrë à stïr tò còmbïnë. Còòk òn lòw fòr 6-8 hòûrs òr òn hïgh fòr 4-5 hòûrs ûntïl thë pòrk ïs còmplëtëly tëndër ànd shrëds ëàsïly wïth à fòrk.
2. Oncë thë pòrk ïs còòkëd, prëhëàt yòûr bròïlër tò hïgh hëàt ànd prëpàrë twò bàkïng shëëts wïth àlûmïnûm fòïl. Usë à fòrk tò shrëd thë mëàt ïntò bïtë-sïzëd pïëcës, ànd thën ûsë à slòttëd spòòn tò trànsfër ït tò thë prëpàrëd bàkïng shëëts, sprëàdïng thë pòrk ïn àn ëvën làyër ànd lëàvïng thë jûïcës bëhïnd ïn thë slòw còòkër. (Dòn’t dïscàrd thë jûïcës, wë’rë gòïng tò ûsë thëm làtër!)
3. Plàcë ònë shëët ûndër thë bròïlër fòr àbòût 5 mïnûtës, òr ûntïl thë ëdgës òf thë pòrk bëgïn bròwnïng ànd crïspïng ûp. Rëmòvë thë shëët fròm thë òvën, thën làdlë àbòût 1/4 cûp òf thë jûïcës fròm thë slòw còòkër ëvënly òvër thë pòrk, ànd thën gïvë ït à gòòd tòss wïth sòmë tòngs. Bròïl fòr àn àddïtïònàl 5 mïnûtës tò gët thë mëàt mòrë crïspy. Thën rëmòvë ànd làdlë àn àddïtïònàl 1/4 cûp òf bròth òvër thë crïspy pòrk.
4. Rëpëàt wïth thë òthër bàkïng shëët òf pòrk.
Read More this full recipes at CRISPY SLOW COOKER CARNITAS
A flavorful and easy way to make tender, juicy, and crispy carnitas using your slow cooker!
Prep Time: 10 minutes
Cook time: 360 minutes
Total time: 370 minutes
Servings: 8 Servings
INGREDIENTS:
• 1 (4-5 pòûnd) lëàn bònëlëss pòrk ròàst, ëxcëss fàt trïmmëd, cût ïntò 3-ïnch chûnks
• 1 cûp bëër (òr chïckën stòck)
• 1 mëdïûm whïtë ònïòn, dïcëd
• 4 clòvës gàrlïc, pëëlëd ànd mïncëd
• 1 tàblëspòòn chïpòtlë pòwdër (òr 1 chïpòtlë ïn àdòbò sàûcë, mïncëd)
• 2 tëàspòòns cûmïn
• 1 tëàspòòn blàck pëppër
• 1 tëàspòòn chïlï pòwdër
• 1 1/2 tëàspòòns sàlt
INSTRUCTIONS:
1. Add àll ïngrëdïënts tò à làrgë slòw còòkër, ànd gïvë thë mïxtûrë à stïr tò còmbïnë. Còòk òn lòw fòr 6-8 hòûrs òr òn hïgh fòr 4-5 hòûrs ûntïl thë pòrk ïs còmplëtëly tëndër ànd shrëds ëàsïly wïth à fòrk.
2. Oncë thë pòrk ïs còòkëd, prëhëàt yòûr bròïlër tò hïgh hëàt ànd prëpàrë twò bàkïng shëëts wïth àlûmïnûm fòïl. Usë à fòrk tò shrëd thë mëàt ïntò bïtë-sïzëd pïëcës, ànd thën ûsë à slòttëd spòòn tò trànsfër ït tò thë prëpàrëd bàkïng shëëts, sprëàdïng thë pòrk ïn àn ëvën làyër ànd lëàvïng thë jûïcës bëhïnd ïn thë slòw còòkër. (Dòn’t dïscàrd thë jûïcës, wë’rë gòïng tò ûsë thëm làtër!)
3. Plàcë ònë shëët ûndër thë bròïlër fòr àbòût 5 mïnûtës, òr ûntïl thë ëdgës òf thë pòrk bëgïn bròwnïng ànd crïspïng ûp. Rëmòvë thë shëët fròm thë òvën, thën làdlë àbòût 1/4 cûp òf thë jûïcës fròm thë slòw còòkër ëvënly òvër thë pòrk, ànd thën gïvë ït à gòòd tòss wïth sòmë tòngs. Bròïl fòr àn àddïtïònàl 5 mïnûtës tò gët thë mëàt mòrë crïspy. Thën rëmòvë ànd làdlë àn àddïtïònàl 1/4 cûp òf bròth òvër thë crïspy pòrk.
4. Rëpëàt wïth thë òthër bàkïng shëët òf pòrk.
Read More this full recipes at CRISPY SLOW COOKER CARNITAS
384 Comment
Rated 4/102 based on 102 Customer Reviews